dijous, 23 d’agost de 2012

Darrera comunicació de Raimon Panikkar

Estimats amics,
Voldria comunicar-vos que crec que ha arribat el moment (ajornat diverses vegades) de retirar-me de qualsevol activitat pública, sia amb una participació directa o amb una participació intel·lectual, a les quals he dedicat tota la meva vida com a forma de compartir les meves reflexions.
Continuaré estant a prop vostre d’una manera més profunda, és a dir, en el silenci i en la pregària, i de la mateixa manera us demano d’estar al meu costat en aquest darrer període de la meva existència.
M’heu sentit a dir sovint que la persona és un nus d’una xarxa de relacions: en acomiadar-me de vosaltres us vull agrair sincerament d’haver-me enriquit amb la relació que he tingut amb cadascun de vosaltres.
Estic agraït també a tots aquells que, de manera personal o associada, continuaran actuant, fins i tot sense mi, per la difusió del meu pensament bo i compartint els meus ideals.
Dono gràcies pel do de la vida, que només és tal quan es viu en comunió: és amb aquest esperit que he viscut també el meu sacerdoci.
Raimon Panikkar

1 comentari:

  1. Tots podem fer comentaris: clikant a comentaris. escrivint i clikant
    Comentari d el'entrada.
    Sembla més correcte identificar-se però admet anònims que acceptarem si no són ofensius.

    ResponElimina