dijous, 23 d’agost de 2012

Raimon Panikkar, diumenge 26 d'agost farà dos anys que segueix viu en paraula i pensament

Podem aplegar-nos a l'Acció de Gràcies a l'església de Tavertet.Raimon Panikkar,

mestre de pensament i experiència de vida, defensor del diàleg interreligiós,
avui, 26 d'agost de 2010,
ha arribat al final del seu camí de vida, un llarg camí.

Els qui hem pogut aprendre amb ell, donem gràcies.

La vida, que ens és donada per pocs o molts anys, continua. Tot allò que rebem: vida i cultura, no ens pertany, ho compartim i podem contribuir a la creació contínua.

Diumenge,21 de juny de 1999, Eucaristia i compromís per la Terra que ens ha estat donada.  Concelebrada amb la parròquia de Sant Jordi de Sabadell - Esgésia Romànica de Barberà del Vallès. Es va seguir l'orientació d'ecosofia,  Asisi 1989.


Darrera comunicació de Raimon Panikkar

Estimats amics,
Voldria comunicar-vos que crec que ha arribat el moment (ajornat diverses vegades) de retirar-me de qualsevol activitat pública, sia amb una participació directa o amb una participació intel·lectual, a les quals he dedicat tota la meva vida com a forma de compartir les meves reflexions.
Continuaré estant a prop vostre d’una manera més profunda, és a dir, en el silenci i en la pregària, i de la mateixa manera us demano d’estar al meu costat en aquest darrer període de la meva existència.
M’heu sentit a dir sovint que la persona és un nus d’una xarxa de relacions: en acomiadar-me de vosaltres us vull agrair sincerament d’haver-me enriquit amb la relació que he tingut amb cadascun de vosaltres.
Estic agraït també a tots aquells que, de manera personal o associada, continuaran actuant, fins i tot sense mi, per la difusió del meu pensament bo i compartint els meus ideals.
Dono gràcies pel do de la vida, que només és tal quan es viu en comunió: és amb aquest esperit que he viscut també el meu sacerdoci.
Raimon Panikkar